rekommenderas
”Bra att se kvalitén på canvastavlan. Rekommenderas!” // Hasse
”Grym tjänst för att jämföra priser på canvastavlor.” // Agneta
rekommenderas

Ljuddämpande inredning & tavlor

Ljuddämpande inredning & tavlor

ljud

Guiden är framtagen efter önskemål från våra besökare. Vi får ständigt frågan om canvastyg är det perfekta materialet till att dämpa ljud? Allt fler söker största möjliga tystnad i hemmet och det gör även vi. Ingen vill ha ett rum där allt ljud ekar och skapar obekväm ljudnivå. Öppna planlösningar, trafikbuller eller grannens TV ljud – listan är lång men vi har i alla fall tre bra och billiga lösningar som du kommer att gilla.
 
ljuddämpande canvastavlor Tavlor av canvastyg – Enbart tavlor av canvastyg är ett helt okej alternativ men vi rekommenderar att beställa ett minimum på två cm kilramtjocklek (fyra cm är ännu bättre). Det finns stort utbud av canvastyg, ju grövre desto bättre. Beställer du flera små tavlor så får du bäst effekt genom att ha dem nära varandra. Fördelen med att använda canvastavlor för ljuddämpning är att du kan välja dina egna motiv och skapa en personlig atmosfär i rummet. För maximal effekt kan du även komplettera med dämpmaterial från exempelvis Biltema. Akustiktavlor är ett bättre alternativ men kostar även lite mer.
 
Mattor – Ju tjockare mattor, desto bättre ljuddämpning. Det är ett bra alternativ speciellt under kalla månader, då golvet kan vara kallare än normalt.
 
Gardiner – Väldigt bra ljuddämpande textil som används nästan överallt. Bra och billig lösning.
Kundtjänst   /   Spåra Paket   /   Om oss
Canvastavla som väggdekor @CanvasOnline.se
Copyright © 2013-2018 CanvasOnline.se