rekommenderas
Kunskap & råd före köp
Sök, hitta & beställ enkelt
Spara pengar & jämför
rekommenderas

Gör det själv canvastavlor monteringsguide

Gör det själv canvastavlor monteringsguide

montera själv

Har du beställt canvastavlor på nätet eller via ett lokalt företag men vet inte hur du ska montera själv? Eller har du köpt enbart canvastryck och tillverkat egen kilram? Av ren slump har kanske tryckeriet du beställt hos glömt att skicka med monteringsanvisningar? Inga problem! Vi på canvasonline.se har lyckats skapa en komplett steg-för-steg-guide för att du ska lyckas med att montera canvasduk på kilram. Enligt vår undersökning har vi noterat att alla canvasleverantörer erbjuder olika kvaliteter på sina ramar. I denna manual tar vi endast hänsyn till om du har beställt canvasduk med komplett kilram.

För att komma igång behöver du följande:
Häftpistol, hammare, sax, vinkelhake och spänntång. Har du ingen spänntång så går det lika bra att spänna med fingrarna om inte canvastavlan är för stor. En häftpistol går att köpa lokalt för knappt hundra kronor, vilket är en bra investering om du ska beställa fler canvas.

Montera canvastavla själv
 
Montera canvasduk på kilram

Smarta tips för att beställa canvas online

Om du lyckas med monteringen så har du sparat en peng på monteringskostnaden men även frakten. Du kan beställa dubbelt så många canvastryck om du montera själv jämfört med om tryckeriet ska montera ihop canvasen! Det enda som egentligen kostar är duk och kilram. Innan du beställer måste du gå igenom vår lista på canvas foto företag i Sverige så att du inte betalar överpris. Konkurrens finns det gott och det skapar enbart prisfördelar för kunden.

CanvasOnline.se footer image
Copyright © 2013-2017 CanvasOnline.se