rekommenderas
”Bra att se kvalitén på canvastavlan. Rekommenderas!” // Hasse
”Grym tjänst för att jämföra priser på canvastavlor.” // Agneta
rekommenderas

Om oss

Om oss

Om canvasonline.se

Välkommen!

Hos kan du jämföra kvalitén och priser på canvastavlor från ett urval av leverantörer i Sverige. Vi har över fem års erfarenhet av tryck på canvasduk därför är det till din fördel att du ta del av våra videorecensioner innan du beställer.

När du jämför kommer du snabbt inse att väldigt många canvastryckerier har högre fraktpriser vid större storlek medan fåtal erbjuder fri frakt. Söker du specifika mått som 30x90 eller 120x150cm? Det spelar faktiskt ingen roll! Hos oss kan du även sortera canvastavlor tillverkare efter mått/storlek och leveranstid.

CanvasOnline.se är den bästa och mest kompletta prisjämförelsetjänsten för canvastavlor i Sverige. Vi har verkligen underlättat hela köpprocessen åt dig genom våra videorecensioner. Du kan snabbt och enkelt jämföra kvalitén mellan två företag innan du skickar iväg din beställning – helt gratis hos oss!

Canvastavlor Online
Fototest

Vision

Canvastavlor har alltid lång livslängd därför är det viktigt för oss att lista seriösa företag som levererar toppresultat i Sverige.

Mål

Vårt team har enbart ett mål; vi ska göra allt och lite till för att du som kund ska bli nöjd. För oss är 110% kundnöjdhet väldigt viktigt och därför uppdateras sajten regelbundet.

Varför ska du jämföra canvas hos oss?

Anledning till att du ska jämföra framkallning av dina foton hos oss finns många men en kort sammanfattning:
  • Komplett jämförelseguide
  • Videorecensioner på 1 minut
  • Verifierade webbutiker
  • Sök & sortera tryckerier efter dina egna önskemål
  • Snabbanalysera dina bilder
  • Svenska & utländska leverantörer
  • Över 5 års specialist erfarenhet med canvas!
Canvastavla som väggdekor @CanvasOnline.se
Copyright © 2013-2018 CanvasOnline.se