rekommenderas
Kunskap & råd före köp
Sök, hitta & beställ enkelt
Spara pengar & jämför
rekommenderas

Om oss

Om oss

quote

Välkommen!

Nu har vi byggt om vår sajt genom att testa ett urval av leverantörer i Sverige som har internt mål att leverera canvas med bästa resultat. Vi har vårt helhetsfokus på en produkt och därför blir det även lättare för oss att dela med oss av vår kunskap och sprida information så att du ska kunna välja bland seriösa företag.

När du jämför kommer du snabbt inse att väldigt många canvastryckerier har högre fraktpriser vid större storlek medan fåtal erbjuder fri frakt. Söker du specifika mått som 30x90 eller 120x150cm? Det spelar faktiskt ingen roll! Hos oss kan du även sortera canvastavlor tillverkare efter mått/storlek och leveranstid.

Canvas online är den bästa och mest kompletta prisjämförelsetjänsten för canvastavlor i Sverige. Vår onlinekundtjänst är tillgänglig större delen av dygnet. Vid företagsbeställningar är du välkommen att kontakta oss innan – så hjälper vi dig helt gratis.

Canvastavlor Online
Fotoanalys?

Vision

Canvastavlor har alltid lång livslängd därför är det viktigt för oss att lista seriösa företag som levererar toppresultat i Sverige.

Mål

Vårt team har enbart ett mål; vi ska göra allt och lite till för att du som kund ska bli nöjd. För oss är 110% kundnöjdhet väldigt viktigt och därför uppdateras sajten regelbundet.

Varför ska du jämföra canvas hos oss?

Anledning till att du ska jämföra framkallning av dina foton hos oss finns många men en kort sammanfattning:
  • Komplett jämförelseguide
  • Sök & sortera tryckerier efter dina egna önskemål
  • Snabbanalysera dina bilder
  • Svenska & utländska leverantörer
  • Över 5 års specialist erfarenhet med canvas!
CanvasOnline.se footer image
Copyright © 2013-2017 CanvasOnline.se